Letar du efter en bilskrot?

Små nog att vara personliga.

Stora nog att ta hand om allt.

På Skrotfrag tar vi emot de allra flesta sorters avfall och hjälper både företag och privatpersoner. Tillsammans sparar vi på jordens resurser och bidrar till en bättre värld. Låt oss prata om hur ditt avfall kan bli ny råvara på bästa sätt och hur du samtidigt kan göra en bra affär. Vi finns i närheten, kom förbi eller slå en signal och låt oss återvinna för framtiden.

Effektiv återvinning
i din bransch

Alla branscher behöver återvinna mer och vi gör det lätt att göra rätt. Våra kunder är allt från tillverkande industrier, verkstäder, byggfirmor och kommuner till enskilda firmor och privatpersoner. Undrar du om vi är rätt partner för ditt företag? Förmodligen, men låt oss prata om det.

Vi gör dig mer klimatsmart

När du lämnar in avfall till oss, gör du en viktig insats för att upprätthålla och stärka den cirkulära ekonomin. Allt som omvandlas till ny råvara ersätter material som annars skulle utvinnas från jordens redan knappa resurser. Du kan vara säker på att de olika materialen omhändertas och återvinns på det sätt som är mest fördelaktigt för miljön. Allt registreras och du har möjlighet att få ut detaljerad statistik som kan användas för rapporter och egna miljödokument.


Logga in här
Vi använder cookies på den här sidan

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse, för att kunna visa personligt anpassat innehåll, analysera trafiken på sidan och för att förstå var våra besökare kommer ifrån. Genom att välja ”Jag accepterar” ger du ditt samtycke. Du kan också välja ”inställningar” för att göra egna val.