Letar du efter en bilskrot?

Om Skrotfrag
På Skrotfrag återvinner vi de allra flesta sorters avfall och ser till att alla inblandade vinner på affären. Tillsammans sparar vi på jordens resurser och bidrar till en bättre värld.

Hållbarhet sedan 1972

Skrotfrag grundades av Lars Johansson år 1972. Allt startade med att han etablerade bilskrotar i Göteborgsregionen och dessutom åkte runt och pressade skrotbilar. Så småningom utvecklade han företaget genom att bygga en anläggning för fragmentering i Agnesberg, utanför Göteborg. Idag drivs företaget av Lars söner; Emil och Paul. Bröderna har vuxit upp med företaget och har sedan unga år arbetat i olika roller, och idag är det Emil som är VD. Skrotfragkoncernen är ett av Sveriges största företag inom återvinning av skrot och metall i Sverige, med över 100 anställda på 25 filialer.

Vi är ett miljöföretag

I den bästa av världar återanvänds och återvinns så mycket som möjligt – om och om igen. Metaller lämpar sig särskilt väl för detta och eftersom de utgör en stor del av de resursmaterial som Skrotfrag hanterar, är vi en självklar och bestående del av den cirkulära ekonomin.

Vi strävar samtidigt efter att vara ett miljövänligt företag inom återvinningsbranschen. Vår miljöpolicy leder oss i såväl det dagliga som det strategiska arbetet.

Läs vår hållbarhetsrapport 2022 här

Karriär

Att arbeta med återvinning ger en alldeles särskild tillfredställelse. Som medarbetare på Skrotfrag är du en värdefull kugge i ett stort och viktigt maskineri som faktiskt handlar om att rädda planeten åt våra barn och framtida generationer.

Vi tror på samarbete och att ta hjälp av varandra för att utvecklas både på jobbet och som människor. Ser du dig själv som ambitiös och ödmjuk kommer du trivas hos oss.


Lediga tjänster

Kontakta oss


Vi finns på 25 anläggningar runt om i Sverige. Sväng förbi slå en signal eller skriv en rad.


Läs mer
Vi använder cookies på den här sidan

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse, för att kunna visa personligt anpassat innehåll, analysera trafiken på sidan och för att förstå var våra besökare kommer ifrån. Genom att välja ”Jag accepterar” ger du ditt samtycke. Du kan också välja ”inställningar” för att göra egna val.