Känn dig trygg när du lämnar din gamla trotjänare hos oss
Vi tar hand om ditt gamla metallskrot. Du behöver aldrig se det igen. Eller?
Skrotfrag har 20 filialer i södra och mellersta Sverige

Bilskrotning

Som en av de största svenska aktörerna inom bilskrotning är det viktigt för oss att du känner dig trygg i vart din bil tar vägen efter skrotning. Därför håller vi själva i hela kedjan, med respekten för miljön som ständig följeslagare.

1. Bilen skrotas på papperet via Transportstyrelsen
2. Skrotning sker enligt NVV:s regler
3. Återvunnen råvara skickas till stålverk

Vi erbjuder marknadsmässig ersättning, miljövänlig bilskrotning och säkerheten att din bil återvinns på bästa sätt.

Metaller

Vid fragmentering av metaller strävar vi alltid efter att hålla en minimal miljöpåverkan. På köpet når vi maximal återvinning av restprodukterna i fragmenteringsprocessen.

Fragmentering går till så att metallskrot från bland annat skrotbilar, gamla stekpannor och kylskåp rivs, mals och krossas till småbitar. I sin tur formas det om till förstaklassig metallråvara, redo för att bygga upp någonting nytt.

Skrotfrag har 20 filialer i södra och mellersta Sverige

Som tar emot, fragmenterar och återvinner skrot. Vi tar hand om allt ifrån bilar och tunga fordon till vitvaror och elektronik.

Skrotfrag - återvinner för framtiden

Skrotfrag har 20 filialer i södra och mellersta Sverige som tar emot, fragmenterar och återvinner skrot. Vi tar hand om allt ifrån bilar och tunga fordon till vitvaror och elektronik.
Vi strävar efter minimal miljöpåverkan genom maximal återvinning och miljötänkande går därför hand i hand med vår verksamhet. Skrotfrag återvinner för framtiden, helt enkelt.
Skrotfrag grundades 1972 och bestod då av ett antal bilskrotar i Göteborgsregionen. I dag omsätter koncernen drygt 700 MSEK per år och har filialer över södra och mellersta Sverige.

Skrotfrag expanderar och söker en kundmottagare i Borås

Skrotfrag är en koncern med 20 anläggningar i södra och mellersta Sverige som tar emot, förbehandlar, fragmenterar och återvinner skrot. Merparten av produktionen går på export. Vi omsätter runt 700 mkr och är ca 130 anställda.

Du erbjuds ett omväxlande och självständigt arbete med placering på vår anläggning i Borås. Du kommer att vara ansiktet utåt, då du tar emot både privat- och företagskunder, svarar i telefon, väger in och ut material, metallhantering, övriga administrativa sysslor och diverse andra förekommande arbetsuppgifter. Tjänstens omfattning är 75 %, provanställning på 6 månader tillämpas. 

Vi önskar att du som söker:

- har körkort
- har goda datorkunskaper
- har gymnasial utbildning
- är ansvarstagande, serviceinriktad och glad

Personlighet

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. För att trivas hos oss måste du tycka om att jobba i ett företag med utpräglad entreprenörsanda med högt tempo och stora utmaningar. Du är ansvarsfull, flexibel i ditt arbetssätt och har ett gott ordningssinne. Det viktigt att kunna hjälpa till där det behövs och inte vara rädd för utmaningar. Har du metallkunskaper eller erfarenhet av återvinning ser vi det som mycket positivt.

Ansökan

Har du frågor angående tjänsten går det bra att kontakta Mikael Hjalmarsson 0703-155 158 . 

Skriv gärna och berätta om dig själv och dina arbetslivserfarenheter, dock senast 20 maj då intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Maila din ansökan till mikael.hjalmarsson @skrotfrag.se.

Hitta din anläggning

Vi hjälper dig hitta just den anläggning som du söker.

Läs mer