Känn dig trygg när du lämnar din gamla trotjänare hos oss
Vi tar hand om ditt gamla metallskrot. Du behöver aldrig se det igen. Eller?
Skrotfrag har 20 filialer i södra och mellersta Sverige

Bilskrotning

Som en av de största svenska aktörerna inom bilskrotning är det viktigt för oss att du känner dig trygg i vart din bil tar vägen efter skrotning. Därför håller vi själva i hela kedjan, med respekten för miljön som ständig följeslagare.

1. Bilen skrotas på papperet via Transportstyrelsen
2. Skrotning sker enligt NVV:s regler
3. Återvunnen råvara skickas till stålverk

Vi erbjuder marknadsmässig ersättning, miljövänlig bilskrotning och säkerheten att din bil återvinns på bästa sätt.

Metaller

Vid fragmentering av metaller strävar vi alltid efter att hålla en minimal miljöpåverkan. På köpet når vi maximal återvinning av restprodukterna i fragmenteringsprocessen.

Fragmentering går till så att metallskrot från bland annat skrotbilar, gamla stekpannor och kylskåp rivs, mals och krossas till småbitar. I sin tur formas det om till förstaklassig metallråvara, redo för att bygga upp någonting nytt.

Skrotfrag har 20 filialer i södra och mellersta Sverige

Som tar emot, fragmenterar och återvinner skrot. Vi tar hand om allt ifrån bilar och tunga fordon till vitvaror och elektronik.

Skrotfrag - återvinner för framtiden

Skrotfrag har 20 filialer i södra och mellersta Sverige som tar emot, fragmenterar och återvinner skrot. Vi tar hand om allt ifrån bilar och tunga fordon till vitvaror och elektronik.
Vi strävar efter minimal miljöpåverkan genom maximal återvinning och miljötänkande går därför hand i hand med vår verksamhet. Skrotfrag återvinner för framtiden, helt enkelt.
Skrotfrag grundades 1972 och bestod då av ett antal bilskrotar i Göteborgsregionen. I dag omsätter koncernen drygt 700 MSEK per år och har filialer över södra och mellersta Sverige.

Skrotfrag i Agnesberg söker maskinförare

Skrotfrag är en koncern med 19 anläggningar i södra och mellersta Sverige som tar emot, förbehandlar, fragmenterar och återvinner skrot. Merparten av produktionen går på export. Vi omsätter runt 700 mkr och är ca 120 anställda.

Du erbjuds ett omväxlande och självständigt arbete med placering på vår anläggning i Agnesberg. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att lossa material med materialhanterare från lastbilar som kommer in med olika metaller samt klassa, sortera och mata fragmenteringsanläggningen med metaller som ska separeras.  I tjänsten ingår det även att lasta fartyg och containrar för utleveranser. Även andra uppgifter kan förekomma såsom reparationer av utrustning/anläggning eller sortering av metaller för hand.

Vi önskar att du som söker:

  • har körkort
  • har förarbevis för hjullastare & materialhanterare
  • behärskar svenska i tal och skrift
  • är stresstålig, serviceinriktad och glad
  • har gymnasial utbildning

 

Personlighet

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. För att trivas hos oss måste du tycka om att jobba i ett företag med utpräglad entreprenörsanda med högt tempo och stora utmaningar. Du är ansvarsfull, flexibel i ditt arbetssätt och har ett gott ordningssinne.

Har du metallkunskaper eller erfarenhet av återvinning ser vi det som mycket positivt.

Ansökan

Har du frågor angående tjänsten går det bra att kontakta Kjell Gillberg 0703-96 69 06. Har du frågor angående rekryteringsprocessen, kontakta Sandra Dangardt 073-039 02 00.

Skriv gärna och berätta om dig själv och dina arbetslivserfarenheter, dock senast 8 april då intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Maila till sandra.dangardt @ skrotfrag.se.

Hitta din anläggning

Vi hjälper dig hitta just den anläggning som du söker.

Läs mer